Aankoop

Raadhuys Makelaars Aankoop begeleiding


Naast de uitgebreide service op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen welke Raadhuys makelaars en Senders advies al hanteren, heeft Raadhuys makelaars een uniek concept ontwikkeld voor aankoopbegeleiding. Het betreft de aankoopservice.

Hierbij wordt de volledige aankoop van een woning begeleid door onze deskundige makelaars.

Het kopen van een huis is immers iets anders dan een reguliere aankoop zoals van bijvoorbeeld een bankstel of auto. Toch trekken veel mensen de stoute schoenen aan en kopen vaak na een bezichtiging van nog geen half uur een woning.

Dit met alle gevaren van dien, want men heeft niet stilgestaan bij eventuele obstakels van bouwkundige aard, op juridisch gebied, bestemmingsplannen welke gewijzigd kunnen worden, beslagen op de woning, garanties, erfpacht of andere erfdienstbaarheden. Tevens wordt vaak niet goed nagedacht over de juiste prijsstelling van de woning.

De emotie “Daar wil ik wonen!” geeft vaak de doorslag. Op dergelijke momenten is het fijn als er iemand met kennis van zaken over de schouder meekijkt. Op basis van jarenlange ervaring & expertise op het gebied van vastgoed bespaart u door bemiddeling van een aankoopmakelaar vaak een aanzienlijk bedrag op de aankoopprijs.Wat biedt de dienstverlening u precies?

U geeft aan dat u op zoek bent naar een woning en graag gebruik wilt maken van de aankoopservice. U bent dan verzekerd van de volgende zaken:

- Bepalen van de maximale financiering en de daarbij behorende financieringslast.
- Plaatsen van een zoekopdracht
- Eventueel bepalen van de waarde van uw huidige woning
- Begeleiding van één van onze makelaars bij een tweede bezichtiging van de woning naar uw keuze
- Onderzoek naar de juiste prijsstelling van de woning
- Biedingen, dan wel onderhandelingen met de verkopende makelaar of met de verkoper zelf
- Onderhandelingen over de roerende zaken
- Zoeken naar een notaris met scherpe tarieven voor overdracht eigendom en hypotheek
- Het controleren van de koopakte
- Het regelen van de taxatie
- Een financieringsvoorstel voor de gekochte woning
- Het aanbieden van een totaalpakket verzekeringen tegen een zeer scherp tarief
- Begeleiding bij de eindinspectie van de woning kort voor de eigendomsoverdracht
- Begeleiding bij de eigendomsoverdracht bij de notaris
- En tot slot juridische bijstand bij eventuele conflicten bij de aankoop van het pand.

Dit alles is terug te vinden in een overeenkomst, inclusief een verzekeringscertificaat voor de juridische bijstand. Zo koopt u zorgeloos en zonder problemen de woning van uw dromen!

De verkoper van de woning heeft vaak wel een makelaar, maar de koper niet. Dat is geen gezonde situatie, maar …… via deze unieke service komt u beslagen ten ijs!

Onze kwaliteit, uw voordeel!

Heeft u vragen of interesse in onze aankoopbegeleiding? Neem nu contact met ons op per mail, telefonisch of via onderstaande link.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

­