Nieuwbouw

Nieuwbouw

Raadhuys Makelaars is een dynamisch kantoor met een jong, enthousiast team van adviseurs en medewerkers welke de afgelopen jaren diverse nieuwbouwprojecten tot een succesvol einde hebben gebracht.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel waarbij gegadigden van nieuwbouwwoningen bij ons op kantoor worden uitgenodigd om een persoonlijke toelichting te ontvangen bij een project. Het is niet iedereen gegeven om technische tekeningen te lezen en te beoordelen of deze nieuwbouwwoning de woning van hun dromen zal worden.

Het zg ‘kopen vanaf een tekening” is voor een koper een lastige aangelegenheid, welke een goede en zorgvuldige begeleiding van de makelaar vereist.

De nieuwbouwmakelaars bij Raadhuys hebben een bouwkundige achtergrond en kunnen daarnaast ook de specifieke juridische consequenties voor u in beeld brengen.

Een koopcontract van een bestaande woning is niet te vergelijken met een koop-/aannemingsovereenkomst. Hoe zit het bijvoorbeeld met de garantie op een nieuwbouwwoning? En wat is het GIW?
 

Allemaal vragen die specifiek met nieuwbouw te maken hebben en waar wij u perfect in kunnen adviseren.
 

Ook voor nieuwbouw moet je bij Raadhuys Makelaars zijn!
 

                        

                                                   

 

Nieuwbouwcoordinatie

Raadhuys Makelaars valt meteen op door zijn speciaal ontwikkelt totaalconcept voor de vastgoedsector. Wij willen meer zijn dan een doorsnee makelaarskantoor dat enkel vraag en aanbod samenbrengt.

Integendeel: Raadhuys Makelaars voldoet aan een latente behoefte door zich te profileren als centrum voor de totaalbegeleiding bij de verkoop van zowel bestaande- als nieuwbouwprojecten.

Met de factor dienstverlening wil Raadhuys Makelaars zich duidelijk onderscheiden in de vastgoedwereld. Hierbij richten wij ons zowel naar particulieren, als naar projectontwikkelaars.

Bij nieuwbouwprojecten treedt Raadhuys Makelaars op als begeleider en coördinator. We maken een grondige voorstudie en zorgen voor de nodige presentaties. Hiervoor gebruiken wij onze grondige kennis die wij verworven hebben over het medialandschap( publiciteit en promotie).

Daarnaast kunnen onze fiscaal- en financiële adviseurs een project screenen op alle relevante fiscale en financiële consequenties.

Doordat Raadhuys Makelaars zijn voorontwerpen flexibel opstelt kunnen plannen nog altijd aangepast worden aan de behoeftes en wensen van de klant. Dit komt tevens de rendabiliteit van het project ten goede.

Door de goede relaties die Raadhuys Makelaars door de jaren heen heeft opgebouwd met banken en verzekeringsmaatschappijen zal elk project zonder problemen kunnen verlopen.
 

U ziet het, ook de projectontwikkelaar is bij Raadhuys Makelaars aan het juiste adres!