Algemeen

Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak ook een emotioneel proces waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een deskundige makelaar. Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar uw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid.

Uw (persoonlijke) situatie en de kenmerken van uw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM makelaar kunt en mag u van ons deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid verwachten.

Onze courtage is afhankelijk van het te koop staande object. Wij werken op basis van "No Cure, No Pay" wat betekent dat u altijd vrij bent om de verkoop in te trekken. Wij bieden u een compleet dienstenpakket. Al veel tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan.

Na de oplevering van de woning is ook de nazorg bij ons goed geregeld. Wanneer er problemen ontstaan na de oplevering, proberen wij daarin te bemiddelen. Uiteindelijk streven wij naar tevreden opdrachtgevers en kopers.

Ook u kunt daarbij horen!

Altijd al willen weten wat uw woning waard is? Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan.

Klik hier om contact met ons op te nemen.
 

Wellicht is in deze drukke markt uw droomwoning nét aan uw neus voorbij gegaan? Dit kunt u in de toekomst voorkomen door u in te schrijven in ons zoekerssysteem. U wordt tijdig geïnformeerd over woningen die mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Ook kunt u zich bij ons inschrijven voor nieuwbouwwoningen. Deze service bieden wij u geheel vrijblijvend en gratis aan.

Klik hier om u in te schrijven in ons zoekerssyteem


Onze openingstijden:

Maandag 08:30 -17:00
Dinsdag 08:30 -17:00
Woensdag 08:30 -17:00
Donderdag 08:30 -17:00
Vrijdag 08:30 -17:00