Werkwijze

Onze Werkwijze

Raadhuys Makelaars is een gedegen en allround adviesbureau op het gebied van vastgoed. Voor velen al een vertrouwd adres.
Niet alleen het kopen en verkopen van woningen, maar ook onze advisering op het gebied van vastgoed behoort al jaren tot onze kernactiviteiten. Door scholing, kennis van de huidige markt & ervaring beschikken wij over de juiste know-how om u gedurende de gehele planschadeprocedure bij te staan.
 
Alvorens wij een verzoek om planschade indienen, verrichten wij een kosteloos haalbaarheidsonderzoek. Indien de uitkomst van dit onderzoek positief is, verzorgen wij de verdere planschadeprocedure tot en met de fase van bezwaar op basis van ‘no cure no pay‘, zonder enig voorschot. In beginsel bedraagt ons honorarium een percentage van de netto

schadevergoeding. Wij factureren ook pas als de gelden bij de cliënt op de bankrekening staan.
 
Aangezien wij geen enkele connectie hebben met gemeenten en/of betreffende projectontwikkelaars kunnen wij geheel onbezwaard voor uw belangen opkomen.
 
Indien u (op termijn) in een dergelijke situatie verkeert, zijn wij gaarne bereid u te voorzien van een kosteloos en vrijblijvend advies.  Na afloop van een dergelijk gesprek bent u beter in staat uw eigen situatie te overzien. Aan een dergelijk gesprek zit geen enkele financiële verplichting en is geheel vrijblijvend. 
 

        Neem contact op met Hêrold Kapteijns van Raadhuys Makelaars,
         telnr.: 073-5 222555 of mail naar info@raadhuysmakelaars.nl